20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Μείνετε ήρεμοι και επισκεφθείτε την Ελλάδα!”: Αγανακτισμένοι από την ευρωπαϊκή προπαγάνδα, βρετανοί που ζουν στα Χανιά μπουκάρουν στα σούπερ μάρκετ | Βίντεο

Ημερομηνία:

Τα μέσα ενημέρωσης στο εξωτερικό ψάχνουν απεγνωσμένα για εικόνες καταστροφής που να παραπέμπουν σε ένα λαό που έχει χάσει την ψυχραιμία και δρα υπό καθεστώς πανικού.

Όμως αυτό δεν ισχύει. Και πολλές φορές, δημοσιογράφοι στο εξωτερικό καταφεύγουν στη διαστρέβλωση και στα ψεύση. Για να δημιουργήσουν κλίμα. Αγανακτισμένοι από αυτή την ψευδή πραγματικότητα που παρουσιάζεται και στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, βρετανοί που ζουν στα χέρια πήραν την υπόθεση ενημέρωση στα χέρια τους.

Και με βίντεο που ετοίμασαν δείχνουν ότι στα Χανιά επικρατεί απόλυτη ηρεμία. Τα ράφια είναι γεμάτα και οι πολίτες αγοράζουν αυτά που είναι αναγκαία.

Τα πλάνα που παρουσιάζονται είναι από το ΙΝΚΑ της Σούδας.

Το βίντεο ανέβηκε στο λογαριασμό της Sarah Corrigan και έγινε άμεσα viral με πολλές εκατοντάδες να το μοιράζονται.

Γράφει σε σχετικό μήνυμα:

Μείνετε ήρεμοι και επισκεφθείτε την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Ένα μικρό φιλμ από τον John που βρίσκεται στην Κρήτη.

Ντροπή στις εφημερίδας και στα δήθεν ενημερωτικό πόρταλ!

Δεν υπάρχουν ελλείψεις στα μαγαζιά!

Δείτε το βίντεο:

Keep Calm and Visit Greece this Summer a short film by John in Crete. Shame on you Newspapers and so called News sites! There are No Shortages in the Shops!

Posted by Sarah Corrigan on Tuesday, July 7, 2015

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...