26.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Οργή Συλλόγου Τρίτεκνων για το πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άνεργο που πουλούσε κουλούρια – Μια από τις πολλές παράνομες πράξεις που καταφεύγουν οικογένειες για να επιβιώσουν

Ημερομηνία:

Μπορεί ο Σύλλογος Καταστηματαρχών -Επιχειρηματιών του Δήμου Πλατανιά «ο Ιορδανος» να τα έβαλε με τα ΜΜΕ επειδή έγραψαν για τον άνεργο πατέρα 3 παιδιών που του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ επειδή πουλούσε κουλούρια, τονίζοντας ότι ήταν παράνομος και επικεφαλής ομάδας πλανόδιων που πουλούσαν κουλούρια στις παραλίες, παραθέτοντας ως πειστήριο της αλήθειας αυτών που λένε δημοσίευμα της φασιστικής εφημερίδας “Στόχος”, όμως πολύ διαφορετική άποψη για το θέμα φαίνεται να έχει ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τεκνών Νομού Χανίων ο οποίος λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2010 είναι Ν.Π.Ι.Δ. Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και έχει 3.500 οικογένειες – μέλη στα Χανιά.

Με αφορμή την σύλληψη πλανόδιου τρίτεκνου κουλουρά, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι αν και δε συμπαρατάσσεται με την παρανομία, ο συγκεκριμένος άνθρωπος όπως και πολλές άλλες οικογένειες καταφεύγουν στην παρανομία για να μπορέσουν να ζήσουν τα παιδιά τους, λόγω της κοινωνικο – οικονομικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

“Πρόσφατα έλαβε χώρα ένα γεγονός στα Χανιά και αναφερόμαστε στην σύλληψη Τρίτεκνου γονέα ο οποίος  πουλούσε  παράνομα ( δεν είχε την απαραίτητη άδεια ) κουλούρια /ντόνατς σε παραλία του Δήμου Πλατανιά, και του υπεβλήθη πρόστιμο  5.000 ευρώ όπως το επιβάλει ο νόμος. Το ανωτέρω συμβάν είναι μία δυστυχώς από τις πολλές παράνομες πράξεις που καταφεύγουν πολλές οικογένειες λόγω της κοινωνικό-οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Πατρίδα μας.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων και η ομοσπονδία μας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) πιστή στις υποχρεώσεις της, συμμερίζονται  την δύσκολη  οικονομική κρίση που περνάνε οι τρίτεκνες οικογένειές μας, μετά από συνεχείς  και αλλεπάλληλες συναντήσεις με κυβερνητικά κλιμάκια, από της ιδρύσεώς μας επιτυγχάνουμε  και Κερδίζουμε Διάφορα Προνόμια .  Ένα από αυτά  είναι να δίδονται   Άδειες  Άσκησης Υπαίθριου Πλανόδιου και Στάσιμου Εμπορίου και σε τρίτεκνες οικογένειες.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων συνιστά την Προσοχή σε όλες τις  οικογένειες  λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης και καταδικάζει κάθε παράνομη ενέργεια εύκολου χρηματισμού και εξαπάτησης.

Συνιστάται  να μην παρασύρονται οι οικογένειες σε παράνομες πράξεις και να  απευθύνονται στους κατά τόπους συλλόγους τους για ενημέρωση. μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας”.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση με τον άνθρωπο που πουλούσε κουλούρια δεν είναι η μόνη. Παλιότερα, η Εφορία είχε εξαντλήσει την αυστηρότητά της σε 79χρονη γιαγιά που πουλούσε μαϊντανούς στη λαϊκή για να ζήσει επιβάλλοντάς της πρόστιμο 5.000 ευρώ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ