ΚΚΕ Ηρακλείου: Η Κρήτη δεν έχει μόνο ανάγκη από έναν νέο ΒΟΑΚ αλλά και από ένα σύγχρονο ασφαλές δωρεάν οδικό δίκτυο

Κανένα σχόλιο

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ με αφορμή τα πρόσφατα πολύνεκρα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα:

“Τα πρόσφατα τραγικά αυτοκινητιστικά δυστυχήματα στον οδικό άξονα Ηρακλείου – Μοιρών και το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Μοιρών αναδείχνουν τις τεράστιες ευθύνες των κυβερνήσεων και της τοπικής διοίκησης διαχρονικά.

Ο νομός Ηρακλείου και η Κρήτη δεν έχει ανάγκη μόνο από έναν νέο ΒΟΑΚ, άλλα συνολικά από ένα σύγχρονο, ασφαλές δωρεάν οδικό δίκτυο από άκρη σε άκρη, με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου”

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις