20.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

8/8/2014: Έτσι μεθόδευσαν το πλιάτσικο!

Ημερομηνία:

Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά το ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 159/8 Αυγούστου 2014 το οποίο υπέγραψαν λίγο καιρό πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 οι μνημονιακοί ολετήρες, έντρομος διαπιστώνει την κόλαση που μεθόδευσαν για όλους μας.

Παράλληλα, υποτιμώντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας, κάνουν λόγο για εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου, για περιβαλλοντική αναβάθμιση, βιώσιμη ανάπτυξη, την ίδια ώρα που η χώρα δεν έχει σάλιο, και χίλια δύο άλλα.

Στο άρθρο 1, με τίτλο «Εκτάσεις περιβαλλοντικής αναβάθμισης και ιδιωτικής πολεοδόμησης» αναφέρεται μεταξύ των άλλων εδαφική έκταση που βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλεως , εκτός οικισμών προ του 1923, καθώς και εκτός, οικισμών μέχρι 2000 κατοίκους, η οποία ανήκει κατά κυριότητα σε ένα ή εξ’ αδιαιρέτου σε περισσότερα φυσικά ή  νομικά πρόσωπα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου ή και σε φορείς αστικού αναδασμού ή οικοδομικούς συνεταιρισμούς, μπορεί να καθορίζεται ως Περιοχή Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης κ.λ.π.

Με τον τρόπο αυτό κατά την άποψή μας, θα μας κλέβουν τη γη, η οποία αμέσως θα περνάει στα χέρια ντόπιων και ξένων κορακιών.

Κι επειδή εκτός από σατανικό μυαλό διέθεταν και απύθμενο θράσος, στη σελίδα 5025 μας… ενημερώνουν  πως όλο αυτό θα γίνει τάχα για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και την αύξηση των οργανωμένων χώρων περιβαλλοντικής προστασίας και αναβάθμισης.

Στη σελίδα 5028, στο άρθρο 6 με τίτλο ειδική εισφορά για δράσεις περιβαλλοντικής αναβάθμισης, αναφέρεται:

-Προϋπόθεση για την έγκριση της πολεοδομικής μελέτης αποτελεί η υποχρέωση των ιδιοκτητών της εδαφικής έκταση που πολεοδομείται να καταβάλλουν στο πράσινο ταμείο ειδική χρηματική εισφορά που ανέρχεται σε τετρακόσια ευρώ ανά στρέμμα οικοδομήσιμης έκτασης και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των τριάντα χιλιάδων ευρώ.

Εδώ πρόκειται για τον απόλυτο ορισμό της μαφιόζικης συμπεριφοράς, της σήψης και του εμπαιγμού.
Και απατημένοι και δαρμένοι όπως λέει ο λαός μας σ’ αυτές τις περιπτώσεις!

Επιστρατεύοντας όση υπομονή μας έχει απομείνει, συνεχίζομε την ανάγνωση του ΦΕΚ που προαναφέραμε. Σελίδα 5037, άρθρα 16 και 17 με τίτλους ανάδειξη και αναβίωση εγκαταλελειμμένων, μικρών και φθινόντων οικισμών, και εγκαταλελειμμένοι, μικροί και φθίνοντες οικισμοί.

Εδώ, ούτε λίγο ούτε πολύ, νομιμοποιούν την αρπαγή εκ μέρους τους  και των λοιπών διαπλεκόμενων, των περιουσιών μας με τη δικαιολογία ότι έχομε εγκαταλείψει τα σπίτια μας στα χωριά, ο πληθυσμό εκεί μειώνεται και χίλια δύο άλλα.

Όποια υποκρισία!!!!

Χρόνια τώρα οι ίδιοι, συνειδητά και στον υπερθετικό βαθμό, υποβαθμίζουν ποικιλοτρόπως την ύπαιθρο και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να φθάσουμε στη σημερινή κατάντια!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το χωριό Λιβαδάς στο Ανατολικό Σέλινο (λίγο πριν τη Σούγια).
Εκεί λοιπόν δεν υπάρχει καν πόσιμο νερό, ενώ η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ύστερα και από την κατάργηση της αγροφυλακής.

Ολόκληρο το χωριό συνειδητά υποβαθμίζεται όλα αυτά τα χρόνια τόσο από την πολιτεία όσο και από την εκάστοτε δημοτική αρχή.

"google ad"

Ολόκληρη συνοικία θα μπορούσε να είναι γεμάτη ζωή όμως δυστυχώς οι οικογένειες που ζούσαν κάποτε εκεί εγκατέλειψαν τις ιδιοκτησίες τους ακριβώς γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση από την κεντρική πλατεία του χωριού προς αυτές, με αποτέλεσμα τα σπίτια εκεί να καταρρέουν – αφού υπάρχει αδυναμία επισκευής – ενώ κινδυνεύει ολόκληρο το Σέλινο σε περίπτωση πυρκαγιάς – ο μη γένοιτο – αφού είναι αδύνατη η διέλευση και του πιο μικρού οχήματος.
Αυτούς  λοιπόν τους οικισμούς σκοπεύουν να τους χαρακτηρίσουν εγκαταλελειμμένους και φθίνοντες, ώστε σύμφωνα με το σχέδιο να συντελεστεί η λεηλασία!

Στη σελίδα επίσης 5059 στο άρθρο 52, γίνεται λόγος για μεταλλεία και λατομεία και μεις επιτέλους καταλαβαίνουμε ότι περιβαλλοντική αναβάθμιση γι’ αυτούς είναι η μετατροπή όλης της χώρας σε Σκουριές.
Στο χέρι μας είναι, να καταργήσουμε στην πράξη τ’ άνομα σχέδια τους.

Αξίζει τέλος ν’ αναφέρουμε τα ονόματα των εθελόδουλων που υπέγραψαν τον νόμο πλιάτσικο σε βάρος της χώρας και του λαού.

Αξίζει τέλος ν’ αναφέρουμε τα ονόματα των εθελόδουλων που υπέγραψαν τον νόμο πλιάτσικο σε βάρος της χώρας και του λαού στις 8 Αυγούστου 2014, λίγους μήνες πριν η λαϊκή βούληση τους στείλει στ’ απόβλητα της ιστορίας.

Γκίκας Χαρδούβελης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γεώργιος Καρασμάνης, Χαράλ. Αθανασίου, Δ. Αβραμόπουλος, Κων/νος Τασούλας, Μιχ. Χρυσοχοϊδης, Βασιλ. Κικίλιας, Αργύρης Ντινόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ιωάν. Μανιάτης, Νικόλ. Ταγαράς, Νικόλ Δένδιας, Ιωάννης Βρούτσης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γεώργιος Ορφανός.
Μ’ εκτίμηση
Α.Σ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...

Εκατοντάδες Χανιώτες στον Επιτάφιο Θρήνο στη Μητρόπολη Χανίων | Φωτός

Με έκδηλη την συγκίνηση και παρουσία, πολιτικών και στρατιωτικών...