17.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Η Γερμανία, ο αυτιστικός γίγαντας, ξεγύμνωσε βίαια όλες τις αυταπάτες

Ημερομηνία:

Η Γερμανία, αυτός ο αυτιστικός γίγαντος, ταπείνωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ποδοπάτησε την Ελλάδα. Όμως, με τις ενέργειές της αυτές πέτυχε μία προσωρινή νίκη.

Τώρα, σπρώχνει στα άκρα και στην περαιτέρω ριζοσπαστικοποίηση όλα τα κόμματα στην Ευρώπη που εναντιώνονται στις νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις και το δόγμα της λιτότητας. Θα γνωρίζουν ότι συμβιβασμός δε θα μπορεί να υπάρξει, και θα προσαρμοσθούν καταλλήλως.

Η Δημοκρατία απότυχε, η Ευρώπη της αλληλεγγύης δεν υπάρχει. Οι αυταπάτες κατάρρευσαν με πολύ βίαιο τρόπο. Game over, που είχε πει και ο Ντόναλντ Τουσκ, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στον Αλέξη Τσίπρα.

Ευχαριστούμε Γερμανία. Ευχαριστούμε κ. Μέρκελ.

Στην Ελλάδα ήταν η αρχή, όχι το τέλος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ