Σύγκρουση Πολάκη – Διγαλάκη για τα σχολεία της Κισσάμου: “ΑΚΟΥ πρύτανη του αποτυχημένου real estate στο Λόφο Καστελλι” – “Ανεμβολίαστε λαϊκιστή Παύλο Πολάκη”

Κανένα σχόλιο

Μάχη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκη και της Νέας Δημοκρατίας Β. Διγαλάκη στο facebook για τα σχολεία της Κισσάμου.

Αρχικά ο βουλευτής Χανιων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης αναφερόμενος σε δελτίο τύπου του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Διγαλάκη στο οποίο γινοταν ειδική αναφορά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα με τα σχολεία του Κισσάμου έγραψε τα εξής:

ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΓΑΛΑΚΗ!!!!

"Sponsored links"

Επειδή αντί να κρυφτείς ,τόλμησες να μου απαντήσεις …για τα σχολεία στην Κισσαμο (φωτο1)

Λοιπόν ΑΚΟΥ πρύτανη του αποτυχημένου real estate στο Λόφο Καστελλι στα Χανια….

Η «απάντηση» σου έχει τόση αξία ,όση αξία έχουν οι δηλώσεις σου του 2019, που φαίνονται στις φωτογραφίες 2 και 3 παρακάτω ….δηλαδή ΜΗΔΕΝ!!!!

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση απάντηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ως εξής:

Ανεμβολίαστε λαϊκιστή Πολάκη:

Να πετάς χαρακτηρισμούς και λάσπη είναι εύκολο. Το να απαντάς στην ουσία όχι. Δεν απάντησες αν είχες πάει ποτέ, επί 4,5 χρόνια, ως κυβερνητικός βουλευτής, στα λύκεια της Κισάμου για να δεις το χάλι στο οποίο βρίσκονται. Δεν απάντησες γιατί, επί 4,5 χρόνια, δεν κάνατε κάτι, ως κυβέρνηση, για το σχολικό συγκρότημα. Αναμενόμενο. Τι να πεις, άλλωστε; Όπως αναμενόμενο ήταν ότι δεν είχες απαντήσει, τον περασμένο Σεπτέμβριο, για το θέμα των κτιρίων του Πολυτεχνείου, και εξακολουθείς να τολμάς να μιλάς για real estate εσύ, που επί υπουργίας σου μπήκε στο Υπερταμείο ακόμη και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων! Σου θυμίζω εκείνη την ανακοίνωσή μου, για να φρεσκάρω την επιλεκτική σου μνήμη:

https://www.vdigalakis.gr/?p=5944

Εύχομαι, για το καλό όλων μας, να μην έρθει 4ο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο. Γιατί αν έρθει, αυτούς που θα κτυπήσει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, θα είναι οι ανεμβολίαστοι. Και εσύ, με τη στάση σου και τις δηλώσεις σου, ακόμα και από το βήμα της Βουλής, παρακινείς τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι ο μοναδικός λόγος για τη μείωση των κρουσμάτων είναι… το καλοκαίρι! Και λαϊκιστής, ως συνήθως, και ανεμβολίαστος. Οι ευθύνες σου, ως βουλευτής, ως γιατρός και ως πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας είναι ήδη καταγεγραμμένες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live