15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Θα κάνουμε πρόταση μομφής για τη Ζωή, αν δεν φεύγει. Είναι δυνατόν να μας παριστάνει ότι είναι πιο αριστερή από εμάς;

Ημερομηνία:

Ο βουλευτής Τρικάλων καλεί επίσης τους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη να παραιτηθούν

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, ζητά τις παραιτήσεις των υπουργών Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη, ενώ προαναγγέλλει πρόταση μομφής για την πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο κ. Παπαδόπουλος, σε μια ακόμη «έκρηξή» του (δύο μέρες πριν το δημοψήφισμα είχε πει ότι δεν εμπιστεύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη), μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6, είπε χαρακτηριστικά ότι βεβαίως και πρέπει να παραιτηθούν οι κ.κ. Λαφαζάνης και Στρατούλης, εφόσον δεν μπορούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα.

Μιλώντας, δε, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημείωσε: «Θα της κάνουμε μομφή, αν δεν φεύγει. Είναι δυνατόν να μας προκαλεί μέσα στη Βουλή με τη συμπεριφορά της, με όλο αυτό το υπεροπτικό και αλαζονικό ύφος και με ένα “παρών”, στο οποίο μας παριστάνει ότι είναι πιο αριστερή από εμάς και εμείς να την αφήνουμε να προεδρεύει;».

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...