28.8 C
Chania
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026

Δεν είναι αστείο! Συνεννόηση με τις βάσεις για να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Μουζουρά, ζήτησε ο Τ. Βάμβουκας

Ημερομηνία:

Επιτέλους! Ένας εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης τόλμησε να μιλήσει για τα προβλήματα που δημιουργούν οι βάσεις στον τόπο. Και πιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα; Μα το κυκλοφοριακό που δημιουργείται στο Μουζουρά!

Σε σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο Χανίων ενημερωθήκαμε ότι σήμερα ο Δήμαρχος κ. Βάμβουκας συναντήθηκε με την Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Κεϊτ Μαρί Μπερνς σε άλλη μία “εθιμοτυπική συνάντηση”. Εκεί, σύμφωνα με το σχετικό κείμενο, αφού συζητήσανε για μια σειρά ζητημάτων τέθηκε και το ζήτημα των “κυκλοφοριακών θεμάτων που επιβαρύνουν τον οικισμό του Μουζουρά, λόγω των βάσεων. Για να λυθεί μάλιστα αυτό το κομβικό ζήτημα, ο κ. Δήμαρχος προτείνει “συνεργασία” με την “αμερικάνικη ναυτική ευκολία Σούδας”.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, επισκέφθηκε την Τετάρτη 15/11/2017, η Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Κεϊτ Μαρί Μπερνς, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ελευθερία Αλιφιεράκη, ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε την Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας για τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής με έμφαση μεταξύ άλλων στον τομέα των υποδομών, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε και στον τουρισμό, καθώς το νησί μας περιλαμβάνεται μεταξύ των ευρωπαϊκών προορισμών, που προτιμούν οι Αμερικανοί επισκέπτες.

Παράλληλα, τονίστηκε ο ρόλος της πολυπληθούς και ακμάζουσας ελληνικής ομογένειας στις Η.Π.Α., ενώ εξετάστηκε και η ανάπτυξη συνεργασιών σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Μάλιστα, ειδική αναφορά έγινε από τον κ. Βάμβουκα στη συνεργασία, που πρέπει να αναπτυχθεί με την Αμερικανική Ναυτική Ευκολία Σούδας για την επίλυση των κυκλοφοριακών θεμάτων, που επιβαρύνουν τον οικισμό του Μουζουρά.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στην κα. Μπερνς εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Ρέθυμνο για παράνομο οπλισμό και άσκοπους πυροβολισμούς

Συνελήφθησαν δύο άτομα 29 και 55 ετών στο Ρέθυμνο για παράνομο οπλισμό και άσκοπους πυροβολισμούς σε κοινωνική εκδήλωση. Κατασχέθηκαν πιστόλι, κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια.

Εργασίες αποκατάστασης στη γέφυρα Αγίου Ιωάννη Χωστού επί του Β.Ο.Α.Κ.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών στη γέφυρα Αγίου Ιωάννη Χωστού επί του Β.Ο.Α.Κ. από 23 έως 25 Ιουνίου 2026. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα Ηράκλειο-Ρέθυμνο.

Ο Καραγκιόζης και ο Γορίλας στο Θύραθεν στις 24 Ιουνίου

Ο Καραγκιόζης και ο Γορίλας στο Θύραθεν στις 24 Ιουνίου. Το Θέατρο Σκιών Κρήτης παρουσιάζει την εξωτική περιπετειώδη κωμωδία κάθε Τετάρτη στις 8.30. Κρατήσεις: 2810711196.