18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Μουσικοθεατρική παράσταση από το τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης και κοινωνικής ένταξης των ΑΜΕΑ του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων

Ημερομηνία:

To Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης-Φυσικής Αποκατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης των ΑμεΑ- στα πλαίσια καλλιτεχνικών δρώμενων παρουσιάζει την Τετάρτη 24/07/2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΘΧΠΧ (Τέρμα Εμμανουήλ Πιμπλή Άγιος Ιωάννης) και ώρα  11π.μ  την κωμωδία του Αριστοφάνη «ΕΙΡΗΝΗ».Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά να τα πούμε και να στηρίξουμε αυτήν τη προσπάθεια.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Θ.Χ.Π.ΧΑΝΙΩΝ

ΑΜΑΛΙΑ ΜΠΑΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ