19.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Η γαία βάζει την τέχνη στο κατάστημά της…

Ημερομηνία:

Για τη γαία, τον Συνεταιρισμό Παραγωγών και Καταναλωτών Οικολογικών Προϊόντων, δεν είναι εντελώς καινούργιο αυτό το εγχείρημα. Χρόνια τώρα ο συνεταιρισμός λειτουργεί ως φορέας πολιτισμού διαδίδοντας τη βιολογική γεωργία σε όλο και πλατύτερα στρώματα του πληθυσμού και προτείνοντας ένα βιώσιμο τρόπο ζωής. Χρόνια τώρα, επιμορφώνει τα παιδιά με ομιλίες και δράσεις στα σχολεία και στις κατασκηνώσεις και ευαισθητοποιεί το πλατύ κοινό με εκδηλώσεις και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Από τις 11 έως τις 31 Δεκεμβρίου, το κατάστημα της γαία 2 θα φιλοξενήσει τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Νίκου Καμπιανάκη, ο οποίος στα «Πορτρέτα της Φύσης» μας δείχνει με απόλυτη ακρίβεια τους αφανείς πρωταγωνιστές της Φύσης σε όλο τους το μεγαλείο. Εγκαίνια: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, 17.30, στο κατάστημα της γαία 2, στον Κουμπέ, δίπλα στο ζαχαροπλαστείο Σπιτικό, στην πάροδο Λεωφ. Καραμανλή 86.

(Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνει ψηφοφορία για την καλύτερη φωτογραφία και με κλήρωση, ο νικητής θα κερδίσει ένα καλάθι με ψώνια αξίας 50 ευρώ).

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Teleperformance: Καταγγελίες για απαράδεκτη συμπεριφορά σε τραυματίες εργαζόμενους στα Χανιά

Το σωματείο εργαζομένων της Teleperformance καταγγέλλει με σκληρούς τόνους...