23.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

“Xρέωσαν” παραπάνω ακίνητα στο πόθεν έσχες του Δαμιανάκη

Ημερομηνία:

Οι υπηρεσίες της Βουλής δεν είναι αλάνθαστες και πιο συγκεκριμένα μάλλον θα έπρεπε να έχουν τα μάτια τους τετρακόσια όταν μιλάμε για δηλώσεις πόθεν έσχες.

Ένα μεγάλο λάθος που έκαναν οι υπηρεσίες της Βουλής οι αρμόδιες για την ψηφιοποίηση και το “ανέβασμα” των δηλώσεων “πόθεν έσχες” των βουλευτών στο διαδίκτυο, είχε ως αποτέλεσμα ο πρώην βουλευτής Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης να εμφανίζεται με σχεδόν… διπλάσια ακίνητα από αυτά που κατέχει!

Συγκεκριμένα, στον ιστότοπο της Βουλής ανέβηκε η δήλωση “πόθεν έσχες” του κ. Δαμιανάκη, που περιέχει όλα τα οικονομικά στοιχεία του ιδίου και της συζύγου του, ωστόσο υπήρχε ένα τεράστιο λάθος:

εκ παραδρομής (προφανώς) ανέβηκε δύο φορές η σελίδα με τα ακίνητα και έτσι εμφανιζόταν να έχει έναν τεράστιο αριθμό ακινήτων, ενώ στην πραγματικότητα το σύνολο αυτών που διαθέτουν ο ίδιος και η σύζυγός του, είναι 26.

Τα υπόλοιπα στοιχεία (εισοδήματα και καταθέσεις) του Χανιώτη πρώην βουλευτή είναι σωστά, ωστόσο για την αποκατάσταση της αλήθειας σημειώνουμε ότι σαφώς και δεν βρίσκεται πλέον στις θέσεις των “πλουσιότερων” Κρητών βουλευτών.

zarpa.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικαστικός επιμελητής ξεσήκωσε τους πολιτικούς μηχανικούς των Χανίων

Απερίγραπτες συμπεριφορές βίωσαν σήμερα πολιτικοί μηχανικοί των Χανίων. Σύμφωνα με...