14.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας του ΚΔΒΜ του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Πλατανιά σε συνεργασία με τους εκπαιδευόμενους των Τμημάτων Φωτογραφίας του και τον φωτογράφο και εκπαιδευτή Ιωσήφ Βατσάκη διοργανώνουν ομαδική έκθεση φωτογραφίας με έργα των εκπαιδευομένων η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Μαΐου 2014 στο Μουσείο Αλιείας Κολυμβαρίου.

Από τον Μάρτιο στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Πλατανιά ολοκληρώθηκαν δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια φωτογραφίας με εκπαιδευόμενους από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Οι περισσότεροι από αυτούς ήρθαν σε επαφή συστηματικά για πρώτη φορά με την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από τα μαθήματα αυτά και αυτό έγινε η αφορμή να  αποκτηθούν γνώσεις αλλά και ενεργοποιηθούν υπαρκτές δεξιότητες. Με παρότρυνση του εκπαιδευτή κ. Ιωσήφ Βατσάκη, οι εκπαιδευόμενοι επιμελήθηκαν την έκθεση με τα έργα τους που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες στο Μουσείο Αλιείας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 στις 8:00 μ.μ..

Η έκθεση θα είναι ανοικτή το τριήμερο 2-3-4 Μαΐου από τις 7:00  μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ με Ελεύθερη Είσοδο.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...