14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Στα Χανιά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Γιάννης Ντουνιαδάκης

Ημερομηνία:

Σημερα Πέμπτη 15 Μαΐου θα βρίσκεται στα Χανιά ο Γιάννης Ντουνιαδάκης συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ,  απόστρατος υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού και  υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Ενόψει της επίσκεψης του, το πρωί θα περιοδεύσει με τους Γιώργο Νταγκουνάκη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Αλέκο Μαρινάκη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων και Νίκο Παπαντωνάκη υποψήφιο δήμαρχο Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους παρακάτω χώρους:

  • Στις 9:00 στη Λιμενική Αρχή Χανίων
  • Στις 10:00 στον Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων
  • Στις 11:30 στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Το απόγευμα ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, ο Γιώργος Νταγκουνάκης και ο Αλέκος Μαρινάκης θα επισκεφτούν:

  • Στις 19:30 τις Βουκολιές και
  • Στις 20:30 τα Π.Ρούματα, όπου και θα ακολουθήσει πολιτική συγκέντρωση

Επίσης ο Νίκος Παπαντωνάκης θα περιοδεύσει στις 19:00, στο Πασακάκι.

Ο Σοφοκλής Τσουρουνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου θα περιοδεύσει σε Καστέλι και Πλάτανο, ενώ στο Δήμο Σφακίων θα περιοδεύσουν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ποιος είναι ο Γιάννης Ντουνιαδάκης

Γεννήθηκε στα Χανιά το 1954. Το 1972 πέτυχε και εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, απ’ όπου αποφοίτησε ως Σημαιοφόρος Μάχιμος του Πολεμικού Ναυτικού το 1976. Κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε σε πολεμικά πλοία επιφανείας ως επιτελής και ως κυβερνήτης, καθώς και σε υπηρεσίες Ξηράς ως επιτελής ή διοικητής ανάλογα με το βαθμό του. Επίσης υπηρέτησε στο στρατηγείο της Νότιας Πτέρυγας  του ΝΑΤΟ, καθώς και στη Μαδρίτη ως ακόλουθος Άμυνας στην εκεί ελληνική πρεσβεία. Αποστρατεύτηκε το 2005, ενώ υπηρετούσε ως διευθυντής στη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ. Ως απόστρατος δραστηριοποιήθηκε στην Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), αναπτύσσοντας σχέσεις με Συλλόγους, Ενώσεις και Κινήσεις Αποστράτων καθώς και με το φιλειρηνικό κίνημα. Ιδιαίτερα ασχολήθηκε με θέματα σχετικά με την Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα, Αιγαίο, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Βαλκάνια, ΝΑΤΟ, ΕΕ καθώς και με προβλήματα προσωπικού εν ενεργεία και αποστράτων. Από την έναρξη της κρίσης δραστηριοποιήθηκε στις προσπάθειες για υποστήριξη των δικαιωμάτων του προσωπικού και των οικογενειών των Ενόπλων Δυνάμεων και των αποστράτων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...