31.6 C
Chania
Τρίτη, 30 Ιουνίου, 2026

Συνελήφθη γυναίκα επιχειρηματίας στα Χανιά για χρέη στο Δημόσιο

Ημερομηνία:

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, από Αστυνομικούς της Αστυνομικού Τμήματος Σούδας Χανίων, γυναίκα επιχειρηματίες σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από αρμόδιο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για χρέη υπέρ Δημοσίου που ανέρχονταν στα χρηματικό ποσό, των 278.363,84.
H προανάκριση διενεργείται, από Αστυνομικό Τμήμα Σούδας Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιώργος Μυλωνάκης: Επέστρεψε στον «Ευαγγελισμό» για να ευχαριστήσει τους γιατρούς – «Κάποιες μάχες κερδίζονται μαζί»

Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όχι ως ασθενής αλλά για...

Μαζικό εξώδικο-καταπέλτης από πολίτες κατά του Στουρνάρα

Από τη Μαρία Δεναξά Ποιος είναι ο πραγματικός δικαιούχος των «κόκκινων»...

Μόλις το 1% ενθουσιάζεται με την ιδέα μιας νέας τετραετίας Μητσοτάκη

Μικρές διαφοροποιήσεις, με ανοδικές τάσεις τόσο για τη ΝΔ,...