14.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Η Ενωση ξενοδοχων για το κυκλοφοριακό χάος στον ‘’πεζόδρομο’’ της οδού Χάληδων

Ημερομηνία:

Με αφορμή πρόσφατο άρθρο στο Flashnews.grκαι στην εφημερίδα Χανιώτικα νέα, για το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στον ‘’πεζόδρομο’’ της οδού Χάληδων, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, δήμοι κ.λ.π. , μιλούν συνέχεια για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και για την επιμήκυνση της χρονικής της διάρκειας.

Για να γίνουν τα παραπάνω , θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας.

Συγκεκριμένα :

Η απαράδεκτη κατάσταση με το κυκλοφοριακό, τις παράνομες σταθμεύσεις αυτοκινήτων και τα τροχοφόρα που κυκλοφορούν μέσα στο παλαιό λιμάνι και σε πεζοδρομημένους χώρους, να σταματήσει άμεσα.

Την ίδια στιγμή, τα ίδια φαινόμενα παρατηρούνται σε τουριστικές περιοχές, Αγ. Μαρίνα, Πλατανιάς , Ταυρωνίτης, όπου παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα έχουν καταλάβει τα πεζοδρόμια, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν καταλάβει τους δρόμους και κάποια πεζοδρόμια ( Χρυσή Ακτή – Jumbo ) είναι πλέον μόνιμες θέσεις στάθμευσης.

Άμεσα η τροχαία πρέπει να προχωρήσει σε επιβολή κυρώσεων και αυστηρών προστίμων σε όλους τους παραβάτες .

Δεν γίνεται αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος με αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά μας και την μη δυνατότητα των επισκεπτών μας να απολαύσουν ένα περίπατο, στα υπάρχοντα πεζοδρόμια.

Παράλληλα, επισημαίνουμε ότι οι δήμοι του Νομού μας πρέπει να προχωρήσουν σε αποξήλωση όλων των φωτεινών επιγραφών , οι οποίες μόνο υποβαθμίζουν το φυσικό μας περιβάλλον .

Η απομάκρυνσή τους, των ούτως ή άλλως παράνομων πινακίδων, θα επιφέρει μία αισθητική αναβάθμιση με πρωτίστως ωφελημένους του ιδίους τους ιδιοκτήτες των διαφόρων επιχειρήσεων.

Ας βοηθήσουμε όλοι στην αναβάθμιση του τόπου μας για ένα λαμπρό μέλλον στον τουρισμό .

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ