13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής Οζίλ δίνει το πριμ του στα παιδιά της Γάζας

Ημερομηνία:

Ο τούρκικης καταγωγής, ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γερμανίας και μέσος της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ έκανε γνωστό πως θα δώσει όλο το πριμ από την κατάκτηση της πρώτης θέσεις στο Μουντιάλ στα παιδιά της Λωρίδας της Γάζας. Το πρίμ, ύψους 450.000 ευρώ θα δωθεί στον λαό που αυτή τη στιγμή βομβαρδίζεται από τους Ισραηλινούς.

Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε δώσει 150.000 ευρώ σε κάθε παίκτη για την πρόκριση στον τελικό και άλλες 300.000 ευρώ για την κατάκτηση του κυπέλλου.

alfavita.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ