14.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή εκ νέου πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας

Ημερομηνία:

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, βάσει των διατάξεων του νόμου για την «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης», η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή ορίστηκε εκ νέου Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης. Η κ. Λιονή σε δήλωση της ανέφερε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, που για δεύτερη θητεία μου εμπιστεύθηκε την Προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης, μιας θέσης ευθύνης και ιδιαίτερα νευραλγικής, καθώς οι αποφάσεις της καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης. Μαζί με τους συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους, που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, θα εργαστούμε με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα τη χρηστή οικονομική διαχείριση και την αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων προς όφελος της ανάπτυξης του νησιού μας».

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943 – ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Ένα σπουδαίο κείμενο του αντιστασιακού Χαράλαμπου Ρούπα για το...

Ελληνικό Εθνικό ταμείο φυσικού αερίου και πετρελαίων

Του Γιώργου Ουρανού Νορβηγικό Κρατικό Ταμείο Συντάξεων  Με αφορμή την πιθανολογούμενη...

Μία αλλιώτικη ενατένιση: Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη

Της Πηνελόπης Ντουντουλάκη Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη ,...