18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

ΚΚΕ: Έχει μεγάλο θράσος ο Τσίπρας

Ημερομηνία:

Το ΚΚΕ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, με αφορμή την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ανέφερε ότι θα πληρώσει η ολιγαρχία, τη στιγμή που η πρόταση της κυβέρνησης προς τους δανειστές περιέχει αντιλαϊκά μέτρα

Όπως τονίζει το ΚΚΕ, οι 47+8 σελίδες της κυβερνητικές πρότασης υπάρχει πλήθος αντιλαϊκών μέτρων, ενώ κάλεσε για μια ακόμη φορά τον λαό να δυναμώσει την πάλη του και να μην δεχθεί νέα μνημόνια.

«Χρειάζεται πραγματικά πολύ θράσος να λέει ο πρωθυπουργός ότι “θα πληρώσει η ολιγαρχία” όταν στις 47 + 8 σελίδες της κυβερνητικής πρότασης υπάρχει πλήθος νέων αντιλαϊκών μέτρων και όταν μένει άθιχτο όλο το αντεργατικό – αντιλαϊκό οικοδόμημα των προηγούμενων κυβερνήσεων, που ξεζουμίζει το λαό για να βολέψει την ολιγαρχία.

Ο λαός τα προηγούμενα χρόνια αντιπάλεψε με τους αγώνες του αυτό το οικοδόμημα και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει, γυρνώντας την πλάτη σ’ όλους αυτούς που καπηλεύονται τους αγώνες του, για να του φορτώσουν νέα μνημόνια», αναφέρει το ΚΚΕ.

thepressproject.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ