29.4 C
Chania
Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2026

Ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Χανίων λέει ξεκάθαρα “ΟΧΙ”

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Χανίων με την οποία παίρνει θέση στο ζήτημα του δημοψηφίσματος:

Ως Σύλλογος Σπουδαστών Τ.Ε.Ι. Χανίων έχουμε χρέος στο να πάρουμε θέση πάνω στο ζήτημα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.Εξυπακούεται πως η θέση του Συλλόγου Σπουδαστών είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ σε όλα αυτά που φέρνουν η Ε.Ε. με τους θεσμούς.

Ο Ελληνικός λαός στηρίζει και θα στηρίξει την κυβέρνηση σε αυτήν την πρότασή της ώστε να έχουμε μια δίκαιη διαπραγμάτευση και όχι εκβιασμούς με την μορφή τελεσιγράφων.

Η Ελλάδα είναι ένα κυρίαρχο κράτος και δεν πρόκειται να θέσει σε διαπραγμάτευση την εθνική της ανεξαρτησία όσες πιέσεις και αν δεχτεί από τους εκπροσώπους του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. Για αυτό απαντάμε ΟΧΙ ώστε να διεκδικήσουμε ένα μέλλον με αξιοπρέπεια για την γενιά μας και για τις επόμενες γενιές.

Ας μην ξεγελιόμαστε, ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλοι πως οι εκπρόσωποι του «ναι» και τα κανάλια τους είναι αυτοί που οδήγησαν την χώρα σε αυτό το αδιέξοδο και ακόμα και σήμερα χωρίς ίχνος ντροπής και μεταμέλειας τάσσονται υπέρ της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού.

Η κοινωνία πρέπει να μην τρομοκρατείται και να μην παραπλανιέται από τα φερέφωνα των δανειστών.Αυτή την Κυριακή λέμε ΟΧΙ :

· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
· ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.
· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΑΟΥ
· ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ
· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες Δήμου Χανίων για την ιατρική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας

Ο Δήμος Χανίων ευχαρίστησε ΕΚΑΒ, IASIS και Κλινική Τσεπέτη για την ιατρική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας στο Ποδηλατοδρόμιο.

Χαράλαμπος Κουκιανάκης: «Ο ΒΟΑΚ πρέπει να ενώνει, όχι να αποκόπτει τα χωριά μας»

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης ζητά άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης των οικισμών στον ΒΟΑΚ. Επιστολή στο Υπουργείο Υποδομών για τα προβλήματα σε Φρε, Νίπους, Κάινα και Αγίους Πάντες.

Σύλληψη δύο ημεδαπών στο Λασίθι για παραβάσεις προστασίας ανηλίκων και σωματική βλάβη

Σύλληψη 43χρονου κηδεμόνα και 46χρονου διοργανωτή στο Λασίθι για παραβάσεις προστασίας ανηλίκων. Ανήλικος περιήλθε σε μέθη σε κοινωνική εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο.

Γιορτή θαλάσσιας χελώνας στον Σταυρό: Δράση για την προστασία του περιβάλλοντος στις 16 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού διοργανώνει στις 16 Αυγούστου δράση για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta στην Παχιά Άμμο με αστροπαρατήρηση και δραστηριότητες.