Συνδρομητές της Wind διαμαρτύρονται από το πρωί στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, η οποία, όπως υποστηρίζουν, τάχθηκε ανοιχτά στο πλευρό της εκστρατείας του ΝΑΙ για την ενίσχυση των δανειστών.
Ακολουθώντας το πρότυπο και άλλων εταιρειών, που προσφέρουν επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας στους συνδρομητές τους.
Όμως, σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες, η Wind παίρνει θέση και ζητά να στείλεις ΝΑΙ σε συγκεκριμένο τετραψήφιο αριθμό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι για την ενεργοποίηση παρόμοιας προσφοράς στην Cosmote οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και COSMOTE Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές Καρτοκινητής ή ΚαρτοΣυμβολαίου.
Αναγνώστες του info-war.gr ενημερώνουν ότι σκοπεύουν να μετακινηθούν σε άλλες εταιρείες.

Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.