23.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Στήλη άλατος

Ημερομηνία:

  • Στις δημοσκοπήσεις να καθιερώσουν ως στατιστικό λάθος το συν πλην 10%. Να ξέρουμε και εμείς τι μας γίνεται. Να μην γίνονται και οι εταιρείες κάθε φορά ρεζίλι

  • Ας το δεχτώ. Είναι σούπερ να έχουμε γυναίκα πρωθυπουργό, έστω και συμβολικά. Δεν θα ήταν πιο «προχώ» – που λέει και η κόρη μου – γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Αλλά όχι. Τον είχε ανάγκη τον Πάκη ο Τσίπρας.
  • Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι κι αυτόν τον πούλησε. Του έταξε θεσούλα αραχτή, να μην χρειάζεται να κάνει τίποτα – όπως τότε με τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του Παπαδάκη – και με τα σούρτα φέρτα στο Προεδρικό δεν τον αφήνουν σε χλωρό κλαρί τον έρμο.
  • Ν. Παππάς: «Ο κ. Βενιζέλος αρνείται να αποδεχτεί τη θέση στην οποία τον έταξε ο λαός με την ετυμηγορία του». Να δω παλληκάρι μου σε τι θέση θα τάξει τον ΣΥΡΙΖΑ ο λαός σ’ ένα μήνα και τα ξαναλέμε.
  • Και τώρα που είπα Βενιζέλος, μεγάλη πίκρα πήρα. Παγώνει λέει η συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΓΑΠ. Τι θ’ απογίνει η ανασυγκρότηση του δημοκρατικού πόλου; Ο δημοκρατικός σοσιαλισμός; Ωιμέ…
  • Μια που το ‘φερε η κουβέντα ξαναρωτάω, γιατί δεν μου απαντήσατε προχθές: Ο Βενιζέλος ακόμα έξω είναι;
  • Διαβάζω και μορφώνομαι. Η Λαγκάρντ λέει κατά δήλωσή της, δεν έχει αλλάξει νούμερο στα ρούχα από τα είκοσί της χρόνια. Εμάς πάλι μας κατέβασε δυό νούμερα παντελόνι από την πείνα…
  • Την Κυριακή θα πάρει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ την τελική απόφαση για την εκλογική της παρέμβαση, αλλά μην ανησυχείτε ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ επαναβεβαίωσαν την εκλογική τους συνεργασία.
  • Σκιάχτηκε όμως με τα «μ» και τα «λ» ο Μοσκοβισί,  που είναι λέει πεπεισμένος ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι «θα θελήσουν να επιβεβαιώσουν την ευρωπαϊκή δέσμευση της χώρας και την τήρηση του προγράμματος, κάνοντας μια θαρραλέα επιλογή».
  • Μεϊμαράκης για τον Τσίπρα: «Ο τύπος την κοπανάει» γιατί δεν θέλει να εφαρμόσει το μνημόνιο που ψήφισε. Έλα πες την αλήθεια μεγάλε. Το ζηλεύεις αυτό το μνημόνιο και θες να το εφαρμόσεις εσύ ε;
  • Πριτς. Αυτό το Μνημόνιο «είναι δικό τους και δικό μας, δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει».
  • Σώπα, Αλέξη μου, όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι καμπάνες.
  • Τώρα καμπάνες θα ‘ναι, νταούλια, ή κουδούνια απ’ αυτά που σας έχει κρεμάσει ο κόσμος, θα σε γελάσω…
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...