14.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Και η ΟΕΒΕΝΧ καλεί τους εμπόρους να κλείσουν τα καταστήματά τους την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία:

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανιών καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να κλείσουν τα καταστήματα, τις βιοτεχνίες και τις επιχειρήσεις τους στις 4 Φεβρουαρίου και να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στα Χανιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Η πρόταση της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητας του.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, Η ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/2/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Κλείνουμε στις 4 του μήνα για να μην κλείσουμε για πάντα

Οι Σύλλογοι που θα συμμετέχουν στην απεργία είναι:

1. Σύλλογος Αδειούχων Ψυκτικών
2. Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών
3. Σωματείο Λογιστών Φοροτεχνικών
4. Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών
5. Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί
6. Αδελφότης Κουρέων Κομμωτών
7. Σύλλογος κεντρικών και Συνοικιακών Παντοπωλών
8. Σύλλογος Μηχανικών Αυτοκινήτων
9. Σύλλογος Κρεοπωλών
10. Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων
11. Σύνδεσμος Θερμουδραυλικών
12. Σωματείο Επιπλοξυλουργών

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...