13.8 C
Chania
Friday, January 2, 2026

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο MEGA: Απόφαση για νέα ΑΜΚ – Παραιτήθηκε ο Πεφάνης

Ημερομηνία:

Απόφαση για να προχωρήσουν σε νέα αύξηση κεφαλαίου και νέα γενική συνέλευση έλαβαν οι μέτοχοι του MEGA.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα typologies.gr, προϋπόθεση για να προχωρήσει η απόφαση είναι να συμφωνήσουν και οι τράπεζες. Παραμένει άγνωστο αν υπάρχουν αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, καθώς τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου κατείχε ο Νίκος Πεφάνης, υπό την προϋπόθεση πως ο Σταύρος Ψυχάρης θα συμμετείχε στην αύξηση του κεφαλαίου και θα κάλυπτε και το μερίδιο του Πήγασου.

Παραιτήθηκε ο Πεφάνης

Την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του MEGA, ο Νίκος Πεφάνης. Ήταν το μόνο πρόσωπο που είχε θέση εκτελεστικού μέλους στο ΔΣ της Τηλέτυπος και πλέον στο όργανο δεν υπάρχει κανένα μέλος να υπογράψει αποφάσεις.

typologies.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ