16.8 C
Chania
Thursday, February 19, 2026

Μια ανάσα από το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς η 19χρονη Ρεθυμνιώτισσα Σοφία Ασουμανάκη

Ημερομηνία:

Στην παρθενική τους εμφάνιση σε Ολυμπιακούς αγώνες η Σοφία Ασουμανάκη και η Κατερίνα Νικολαϊδου κέρδισαν την 4η θέση στον κόσμο στον τελικό του διπλού σκιφ.

Η επιτυχία των δυο αθλητριών έστω και χωρίς μετάλλιο είναι πολύ μεγάλη!

Η Σοφία Ασουμανάκη άφησε το κολύμπι και είναι μόλις τα δυο τελευταία χρόνια που ασχολήθηκε με την κωπηλασία.

Το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ κέρδισε η Πολωνία το αργυρό η Μεγάλη Βρετανία και το χάλκινο η Λιθουανία.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις: Για την τελευταία Αποκριά την Τύρινη

Γαλακτομπούρεκο (1) 1,5 κούπα τσαγιού ζάχαρη, 6 κουταλιές σιμιγδάλι, 6...

Διακοπή άρδευσης σε Αλμυρίδα και Πλάκα Αποκορώνου από αύριο

Προγραμματισμένη διακοπή παροχής αρδευτικού νερού θα πραγματοποιηθεί από αύριο...

Σε «γραμμή εκκίνησης» για την κορύφωση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26 – Οδηγίες για τους επισκέπτες

«Πυρετός προετοιμασιών» επικρατεί στο Ρέθυμνο ενόψει των κορυφαίων εκδηλώσεων...