29.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Βρέθηκε η 49χρονη μητέρα απο τα Χανιά

Ημερομηνία:

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 49χρονης μητέρας τριών παιδιών απο τα Χανιά που εξαφανίστηκε πριν τρείς ημέρες απο τα Χανιά.

Από τις συνεχείς έρευνες που διεξαγόταν για τον εντοπισμό της διαπιστώθηκε οτι η μητέρα των παιδιών ήταν στην Αθήνα, καθώς έρευνες είχαν δείξει οτι με πλοίο από το Ηράκλειο ταξίδεψε στην Αθήνα.

Χθες η Α.Νικολούλη έδωσε στην δημοσιότητα ένα ντοκουμέντο που την έδειχνε σε ένα περίπτερο των Αθηνών να αγοράζει ένα μπουκαλάκι νερό. Η κάμερα του περιπτέρου στην περιοχή της Ελευσίνας κατέγραψε την Αργυρούλα Καραντώνα , να αγοράζει νερό το απόγευμα της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά η γυναίκα με τα ρούχα που φορούσε όταν εξαφανίστηκε μια μέρα πριν. Η απόδειξη μάλιστα από την αγορά του νερού ήταν μέσα στην τσάντα της, που βρήκαν τυχαία οδοκαθαριστές σε ένα παγκάκι.

Η Αργυρούλα Καραντώνα εντοπίστηκε σε περιοχή των Αθηνών, καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ταξιδέψει πίσω στα Χανιά.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ