22.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Κατασκοπευτικά αεροπλάνα από τη Σούδα στα σύνορα με τη Ρωσία | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με το pravda.ru, περίεργη δραστηριότητα αναπτύσσουν οι δυνάμεις των ΗΠΑ στο ρωσικά σύνορα. Τρία κατασκοπευτικά αεροπλάνα πλησίασαν τα σύνορα της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα. Τα αεροπλάνα RC-135 έχουν δυνατότητα κατασκοπίας στρατιωτικών κινήσεων ενώ ξεκίνησαν την αποστολή τους από τις βάσεις της Σούδας στην Κρήτη.

Δύο ακόμα αεροπλάνα P-8A ξεκίνησαν από τη βάση της Σιγκονέλα της Ιταλίας.

Όπως σημειώνει το pravda.ru, οι ασκήσεις Caucasus 2016 ξεκίνησαν στις 5 Σεπτεμβρίου στα νότια της Ρωσίας. Ειδικοί πιστεύουν ότι οι μαζικές πτήσεις αμερικάνικων κατασκοπευτικών αεροπλάνων συνδέονται με τη διενέργεια της άσκησης. Η άσκηση πραγματοποιείται στις περιοχές της Κριμαίας, του Κράσνονταρ και στη Μαύρη και Κασπία Θάλασσα.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=QLpZBgAmk4Q”]

Pravda.Ru

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρθρο Πάνου Χαρίτου: Από τη Γάζα στο Ιράν – 365 μέρες πολέμου

Μια ψύχραιμη αποτίμηση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή όπως...

Πέτρος Παππάς: Ζήτησε την τιμωρία φαντάρου που μίλησε σε αντιπολεμική διαδήλωση

Την τιμωρία του στρατιώτη που μίλησε στην αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, ζήτησε ο  βουλευτής του...