18.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Ο Τραμπ δε θα πάρει τα 400.000 δολλάρια που προβλέπονται ως μισθός ετησίως του Προέδρου των ΗΠΑ

Ημερομηνία:

Η πρώτη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ ως εκλεγμένου προέδρου Ηνωμένων Πολιτειών στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, κυρίως εξαιτίας της αναφοράς του Τραμπ πως θα προχωρήσει στην απέλαση μέχρι και 3 εκατομμυρίων παράτυπων μεταναστών.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Τραμπ ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Λέσλι Σταλ για το μελλοντικό του αξίωμα με την απάντησή του να είναι πως σέβεται, αλλά δεν φοβάται τη μελλοντική του δουλειά.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη αυτή ο Τραμπ  μίλησε και για τον μισθό που θα λαμβάνει ως Πρόεδρος των ΗΠΑ. O Τραμπ δεν θα πάρει τα 400.000 δολάρια ετησίως που προβλέπονται ως μισθός του Αμερικανού προέδρου.

Αντίθετα, ο μισθός του, όπως αποκάλυψε, θα είναι 1 δολάριο το χρόνο, το ελάχιστο δηλαδή ποσό του προβλέπει το σύνταγμα των ΗΠΑ.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Λουκάνικα χοντρά σπετσοφάι Τα κόβομε μικρά κομμάτια και τα σωτάρομε...

Στην «τσιμπίδα» του Οργανωμένου δύο ακόμα κρητικοί για παράνομες επιδοτήσεις

Δυο ακόμα αγρότες από την Κρήτη παραπέμπονται ενώπιον της...