28.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Μεγάλο fund εξετάζει επενδύσεις δίπλα στα αεροδρομια της Fraport- Στόχος η κατασκευή ξενοδοχείων

Ημερομηνία:

Συμφωνα με πληροφορίες μεγάλο fund του εξωτερικού βρίσκεται σε αναζήτηση οικοπέδων στην Κρήτη, αλλά και στις άλλες περιοχές (14 συνολικά) όπου εδρεύουν τα αεροδρόμια, τα οποία έχει στην κατοχή της η Fraport

Με βάση τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, το συγκεκριμένο γερμανικό fund είναι άμεσα σχετιζόμενο με τη Fraport.  Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας κινήσεων είναι να δημιουργήσει μέσα στην επόμενη πενταετία, υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με πολλές χιλιάδες νεες κλίνες έτσι ώστε η κίνηση από τα αεροδρόμια υπό τον έλεγχο της γερμανικής εταιρείας να κατευθύνεται στα γερμανικά ξενοδοχεία.

Οπως αναφερει παράγοντας του Τουρισμού δεν ενδιαφέρονται για την αγορά υφιστάμενων μονάδων, αλλά τους ενδιαφέρει ο πολλαπλασιασμός των κλινών.

creteplus.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα μηνύματα των υποψήφιων προέδρων μπροστά από την κάλπη

Οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στην εσωκκοματική κάλπη....

Κρήτη: Η βροχή εκατομμυρίων προκαλεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο…

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, σχετικά με...

Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και στα Χανιά

Ξεκίνησαν από νωρίς, στις 7 το πρωί, οι εσωκομματικές...