13.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: “Πολιτικός πολύ μεγάλου Μεγέθους”

Ημερομηνία:

Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης απέστειλε στους οικείους του εκλιπόντος τ. Πρωθυπουργού Κων/νου Μητσοτάκη το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:
Προς :
         Τον  αξ. κ. Κυριάκο Κων/νου Μητσοτάκη, Πρόεδρο της «Νέας Δημοκρατίας»
         Την  αξ. κ. Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη, Βουλευτή «Νέας Δημοκρατίας»
 
Για την απώλεια του τ. Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πολιτικού πολύ μεγάλου Μεγέθους που επέδρασε όσο λίγοι στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα επί δεκαετίες και είχε έντονο και διαρκές ενδιαφέρον και φροντίδα για το Νομό Χανίων και τους κατοίκους του που τον τιμούσαν σταθερά με την ψήφο τους, δεχθείτε παρακαλώ τα θερμά μου συλλυπητήρια.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943 – ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Ένα σπουδαίο κείμενο του αντιστασιακού Χαράλαμπου Ρούπα για το...

Ελληνικό Εθνικό ταμείο φυσικού αερίου και πετρελαίων

Του Γιώργου Ουρανού Νορβηγικό Κρατικό Ταμείο Συντάξεων  Με αφορμή την πιθανολογούμενη...

Μία αλλιώτικη ενατένιση: Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη

Της Πηνελόπης Ντουντουλάκη Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη ,...