28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Η Κρήτη στις πρώτες επιλογές των Δανών για οικογενειακές διακοπές

Ημερομηνία:

H Κρήτη είναι ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς διακοπών που επιλέγουν οι οικογένειες Δανών, οι οποίες ταξιδεύουν με πολλές διαφορετικές γενιές μελών τους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε ο μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ της χώρας ιδιοκτησίας της Thomas Cook Northern Europe, Spies.

Η πλειονότητα των ταξιδιών αυτών αφορά τον εορτασμό μιας περίστασης με αφορμή την οποία τα μεγάλης ηλικίας ζευγάρια προσκαλούν στις διακοπές τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Συνήθως ο προορισμός της επιλογής τους είναι ηλιόλουστος.

Τα ταξίδια αυτά φέτος αναλογούν στο 6% του συνόλου των ταξιδιών μέσω του Spies, έναντι μόλις 2% πέρυσι. Αυτό το κομμάτι της αγοράς, μάλιστα, έχει γίνει τόσο σημαντικό που ο τουρ οπερέιτορ αποφάσισε να δημιουργήσει στην ιστοσελίδα του ένα ξεχωριστό τμήμα στο κόνσεπτ των οικογενειακών ταξιδιών.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, οι 5 κορυφαίες επιλογές προορισμών για αυτές τις πολυμελείς οικογένειες Δανών αυτό το καλοκαίρι είναι οι εξής:

  1. Μαγιόρκα
  2. Κρήτη
  3. Κύπρος
  4. Ρόδος
  5. Τουρκία

To 60% των ταξιδιωτών αυτών κάνουν διακοπές το χειμώνα, ενώ μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν και τα Γκραν Κανάρια, η Τενερίφη και το Πουκέ στην Ταϋλάνδη. Τέλος επτά στα 10 ταξίδια του είδους είναι all inclusive.

tornosnews.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλαλητήριο στα Χανιά για το έγκλημα στην Παλαιστίνη

Κάλεσμα συμμετοχής, στο συλλαλητήριο υπερ του παλαιστινιακού λαού, που...

Χωρίς τέλος οι νεκροί σε τροχαία στην Κρήτη – 49 ζωές έχουν χαθεί μέσα στο έτος

Μια νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης γράφτηκε το...

Δήμαρχος Αποκορώνου: Η ΕΤΑΝΑΠ να μείνει εταιρείας λαϊκής βάσης – Να μην περάσει σε κύκλους απρόσωπων συμφερόντων

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, εξέφρασε την έντονη ανησυχία...

Κάτω τα χέρια από την ΕΤΑΝΑΠ

Ο σοφός γέροντας, μακαριστός Ειρηναίος, που οραματίστηκε και λειτούργησε...