29.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Πούτιν: «Don’t worry, be happy» για την απόσυρση των ΗΠΑ από τη Συμφωνία Παρισιού

Ημερομηνία:

Σε συνεργασία με την Ουάσινγκτον καλεί ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να βρεθεί λύση, έπειτα από την απόσυρση των ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού σχετικά με την αλλαγή κλίματος.

Στην ομιλία του στο οικονομικό φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο Πούτιν απέφυγε να αποδοκιμάσει τον αμερικανό ομόλογο του Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας «Don’t worry, be happy», σχετικά με την απόφαση των ΗΠΑ.

Ο ρώσος πρόεδρος, σχολιάζοντας τη στάση των ΗΠΑ, δήλωσε πως μια επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών θα ήταν προτιμότερη από την αποχώρηση από αυτές.

«Να εργαστούμε από κοινού»

«Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αρνείται να εργαστεί στο θέμα αυτό» τόνισε ο Πούτιν, προσθέτοντας πως «δεν πρέπει να ταραζόμαστε αλλά να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να εργαστούμε από κοινού, διαφορετικά θα είναι αδύνατον να καταλήξουμε σε μια συμφωνία».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη συμφωνία, ο ρώσος πρόεδρος την χαρακτήρισε «καλή» ενώ τόνισε πως η Ρωσία δεν την είχε επικυρώσει ακόμη καθώς αναμενόταν ρύθμιση κάποιων τελικών τεχνικών λεπτομερειών.

thepressproject.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην...

Σεμινάριο φωτορεπορτάζ / φωτογραφίας δρόμου / δημιουργίας φωτο-ιστοριών με τον διακεκριμένο φωτορεπόρτερ Θανάση Σταυράκη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ Σεμινάριο Φωτορεπορτάζ...

Ο Σπύρος Δερβενιώτης στα Χανιά για το Chaniartoon – International Comic & Animation Festival

Ο Σπύρος Δερβενιώτης ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες...

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από...