16.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Επιδοτούμενα προγράμματα από τις Ενώσεις Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Επιδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 1 25 2017 προτίθεται να υλοποιήσουν η ΄Ενωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Χανίων και η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ‘ Ο Ξένιος Ζευς’ σε συνεργασία με το ΚΕΚΑΠΕΡ και το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Χανίων σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ- και όχι η Παγκρήτια  Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων.  Τα σεμινάρια έχουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ
  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA
  • ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ-ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Δικαίωμα συμμετοχής στα επιδοτούμενα σεμινάρια έχουν οι επιχειρήσεις που ανήκουν στις Ενώσεις Χανίων και Ρεθύμνου και οι οποίες έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ  την εργοδοτική εισφορά 0,24% για τα έτη 2016-2017 και απασχολούν από 1-30 εργαζόμενους . Ο κάθε καταρτιζόμενος – εργαζόμενος δικαιούται πέντε (5 ευρώ ) ανά ώρα κατάρτισης που αφορά  στις δαπάνες  διατροφής και μετακίνησης. Για περισσότερες πληροφορίες  στην Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Χανίων τηλ. 2821043601 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΟΗΕ ζήτησε έρευνα για ομαδικούς τάφους που βρέθηκαν στη Γάζα – Το Ισραήλ απορρίπτει την κατηγορία

Τάφοι με εκατοντάδες πτώματα ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες κοντά...

Συγκινεί η Μαρία Τζομπανάκη για τη γιορτή της μητέρας

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Τζομπανάκη με αφορμή τη γιορτή της...

Μυλοπόταμος: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε...