29.4 C
Chania
Δευτέρα, 24 Αυγούστου, 2026

Κάηκαν κιλά ναρκωτικών στο Ρέθυμνο από την αστυνομία

Ημερομηνία:

Καταστράφηκαν με καύση περισσότερα από 20 κιλά κάνναβης, 28,8  γραμμάρια κοκαΐνης, 3,11 γραμμάρια ηρωίνης, 179 ναρκωτικά δισκία και άλλες ναρκωτικές ουσίες

Τα ναρκωτικά που κατάσχει η Ελληνική Αστυνομία καίγονται παρουσία προβλεπόμενης επιτροπής

Καταστράφηκαν με καύση σήμερα (20.04.2918) το πρωί, στην τοποθεσία <Χυτά>, του Δήμου Ρεθύμνης από την προβλεπόμενη επιτροπή, ποσότητες κατασχεθέντων ναρκωτικών τα οποία φυλάσσονταν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Πιο συγκεκριμένα καταστράφηκαν:

  • 5.464 δενδρύλλια κάνναβης,
  • 21 κιλά και 320,26 γραμμάρια κάνναβης,
  • 28,8 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 3,11 γραμμάρια ηρωίνης,
  • 179 ναρκωτικά χάπια,
  • 4,1 γραμμάρια MDMA, (Μεθυλενοδιοξυμεθαμφεταμίνη),
  • 0,2 γραμμάρια DMT (Ν,Ν-Διμεθυλτρυπταμίνη),
  • 12,5 χιλιοστόλιτρα με ελαιώδες υγρό στο οποίο ανιχνεύτηκε τετραύδροκανναβινόλη.

Παράλληλα, στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών, σας γνωρίζουμε ότι όλες οι ναρκωτικές ουσίες που κατάσχονται από τις Αστυνομικές Αρχές φυλάσσονται σε αποθήκες μέχρι την καταστροφή τους.

Αποκλειστικός τρόπος καταστροφής όλων των κατασχεμένων ποσοτήτων ναρκωτικών είναι η καύση, η οποία γίνεται σε κατάλληλους για το σκοπό αυτό χώρους – εγκαταστάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρουσία της κατάλληλης επιτροπής.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημήτρης Βρύσαλης: Ανεπαρκή τα μέτρα στήριξης των φοιτητών στη μετακίνηση – Επίκαιρη ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης

Επίκαιρη ερώτηση Βρύσαλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης για τη μετακίνηση φοιτητών. Ζητά κάρτες απεριορίστων διαδρομών χαμηλού κόστους και παρέμβαση στα ΚΤΕΛ.

«Μια νύχτα που αντάμωσε ο Νίκος τον Γρηγόρη»: Μουσική παράσταση της Άννας Μπιθικώτση στην Ποταμίδα Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων παρουσιάζουν στη Ποταμίδα την παράσταση «Μια νύχτα που αντάμωσε ο Νίκος τον Γρηγόρη» της Άννας Μπιθικώτση, αφιερωμένη σε Ξυλούρη και Μπιθικώτση.

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Υπόλογη η περιφερειακή αρχή για τη δακοκτονία 2026

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης καταγγέλλει καθυστερήσεις, έλλειψη φαρμάκων και άγονες εργολαβίες στη δακοκτονία 2026. Ερωτήματα Μαρινάκη προς την περιφερειακή αρχή.

Σύλληψη δύο ανήλικων αλλοδαπών για επίθεση σε ανήλικο στη Σητεία

Σύλληψη δύο ανήλικων αλλοδαπών στη Σητεία για επίθεση σε ανήλικο. Συνελήφθησαν επίσης τρεις κηδεμόνες για παραμέληση εποπτείας. Προανάκριση από ΑΤ Σητείας.