26.5 C
Chania
Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026

Aπό την Κρήτη η 64χρονη από τη Νέα Σμύρνη που δολοφονήθηκε από τον γιο της

Ημερομηνία:

Στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Μοιρών θα γραφτεί αύριο Κυριακή 13 Μαΐου ο επίλογος της τραγικής ιστορίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την δολοφονία μιας 64χρονης γυναίκας στην Αθήνα από τον ίδιο της το γιό, άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Η άτυχη γυναίκα την οποία όλοι οι γείτονες της περιέγραφαν ως εξαιρετικό άνθρωπο και έπεσε θύμα του θολωμένου μυαλού του ίδιου της του γιού, θα κηδευτεί στις Μοίρες όπου κατοικούν οι συγγενείς της, οι οποίοι κατάγονται από το νότιο Ρέθυμνο.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της, ο άλλος γιός της που ζει στο εξωτερικό και τα αδέρφια της  64χρονης, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό τέλος που επιφύλασσε η μοίρα στην άτυχη γυναίκα, με το δράστη φίλο της να μην έχει καμμιά συναίσθηση της αποτρόπαιας πράξης του που έκοψε το νήμα της ζωής της ίδιας του της μάνας και βύθισε σε πένθος την οικογένεια του.

apopsilive.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΕΠΕ Χανίων: Καταγγελία για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το ΣΕΠΕ Χανίων καταγγέλλει τη Διεύθυνση ΠΕ για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών. Παράσταση διαμαρτυρίας στις 2/7 για τις κλήσεις σε απολογία νεοδιόριστων.

Προσοχή: Νέο κύμα phishing emails με ψεύτικα τιμολόγια eBay στα Χανιά

Νέα προσπάθεια phishing εντοπίστηκε στα Χανιά με ψεύτικα τιμολόγια eBay. Ο Γιάννης Αγγελάκης προώθησε ύποπτα emails στη redaction για ενημέρωση του κοινού.

Συνάντηση για την αποκατάσταση και ανάδειξη των ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου

Συνάντηση για την αποκατάσταση των ιστορικών ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρουλάκη, τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασάκη και τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη έως τις 9 Ιουλίου

Η Περιφέρεια Κρήτης παρατείνει έως 9/7/2026 τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων. Αυστηροί περιορισμοί μετακινήσεων και μέτρα βιοασφάλειας για κτηνοτρόφους.