33.4 C
Chania
Παρασκευή, 28 Αυγούστου, 2026

Κρήτη: Το πρώτο «καυτό» Σαββατοκύριακο με 35 βαθμούς

Ημερομηνία:

Η εισβολή μίας θερμής αέριας μάζας στην Κρήτη αναμένεται να ανεβάσει το θερμόμετρο τις επόμενες μέρες, αγγίζοντας μάλιστα τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα, η σημερινή ημέρα θα είναι ζεστή με το θερμόμετρο να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου και τοπικά τους 32, όπως πχ στη Μεσαρά.

Ζεστή θα είναι και η αυριανή ημέρα με ανάλογο σκηνικό και ανέμους από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Το Σάββατο ο υδράργυρος ανεβαίνει κι άλλο, καθώς αποκαθίσταται μία θερμότερη αέρια μάζα από τα νότια που θα εκτοξεύσει την μέγιστη θερμοκρασία στους 32 βαθμούς, και τοπικά τους 34 με 35 βαθμούς, ενώ η ελάχιστη θα είναι 20 βαθμοί Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ν/α μέχρι 4 μποφόρ.

Την Κυριακή η θερμή αέρια μάζα διατηρείται με αποτέλεσμα η Κρήτη να ζήσει μία ακόμη πολύ ζεστή μέρα, οι άνεμοι θα στραφούν σε ανατολικούς 3 με 4 μποφόρ, ενώ υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τον ευρωπαίο ΟΦΗ

Με συνθήματα, καπνογόνα και ασταμάτητους πανηγυρισμούς, οι φίλαθλοι του...

Με το «θα σας φτιάξουμε και Campus Υγείας!» εκλογές δεν κερδίζονται

Ήταν η ξεχωριστή ευστροφία της πένας του Αλέκου Σακελλάριου...

Νέλλη Κατσαμά: “Πάτε καθόλου καλά; Εισιτήριο στο Αγιοφάραγγο;”

Στο επίκεντρο του δημόσιου ενδιαφέροντος και της αυτοδιοικητικής ατζέντας...