20.8 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Ο Πολάκης καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση – Θα πρέπει να αναρτήσει την απόφαση του Δικαστηρίου στο facebook – Τι λέει ο Χανιώτης Υπουργός

Ημερομηνία:

Καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, για την ανάρτηση του στα social media εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πούλη.

Με βάση την απόφαση αυτή, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.000€ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ. Πούλη και να κατεβάσει την ανάρτησή του από 3 Μαΐου 2017, για την οποία καταδικάστηκε. Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, θα πρέπει να αναρτήσει στο Facebook την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας και μάλιστα θα έχει πρόστιμο 100€/μέρα για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 600€ και το παράβολο ερημοδικίας, ύψους 250€, για το γεγονός ότι ο κ. Πολάκης δεν παρέστη στο δικαστήριο ο ίδιος ή δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Τι είχε αναρτήσει ο κ. Πολάκης στις 3 Μαΐου 2017:

Καταδικάστηκε ο Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμηση

Η καταδικαστική εις βάρος του κ. Πολάκη απόφαση:

Καταδικάστηκε ο Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμηση
Καταδικάστηκε ο Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμηση
Καταδικάστηκε ο Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμηση

Τι λέει ο Πολάκης

Όχι μόνο δεν εξέφρασε την πρόθεσή του να αναρτήσει την απόφαση του Δικαστηρίου αλλά προχώρησε σε νέα επίθεση ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης.

Σε κείμενο που ανέρτησε αναφέρει:

«Ο προεδρος του σωματειου εργαζομενων του κεελπνο ,ο γνωστος παρατρεχαμενος του Αδωνη γεωργιαδη,παραπεμφθηκε την προηγουμενη βδομαδα για δυο κακουργηματα με εισαγγελικη προταση μετα την ολοκληρωση του πρωτου πορισματος για το κεελπνο που αφορουσε τους διορισμους του γεωργιαδη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε νέα του ανάρτηση ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στον κ. Πουλή και πρόσθεσε

«Αυτο το εξεχον μελος της συμμοριας του κεελπνο λοιπον εμαθα πως πανηγυριζει για μια αγωγη που μου εκανε για συκοφαντικη δυσφημιση πριν ενα χρονο,οταν αποκαλυψα πως στη δομη οροθετικων που ηταν υπευθυνος εδινε στο μπατζανακη του που ειχε τεχνικη εταιρεια τοσο τη δουλεια συντηρησης του κτιριου(150.000 καθε χρονο!!!!!) οσο και τη δουλεια της σιτισης !!!! των φιλοξενουμενων στη δομη με τιμολογια 12,50 ευρω τις φακες και τα φασολια ανα μεριδα!!!

Πανηγυριζει το γελοιο υποκειμενο γιατι εγινε η εκδικαση ερημην μου στις 5/10/2017 και η αποφαση εκδοθηκε στις 25/6/18(???????? τυχαιο????) που με” καταδικαζει “(δεν μου εχει κοινοποιηθει ακομα εμενα).

ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

οτι και να χρησιμοποιησετε απο τις προσβασεις σε μηχανισμους ,παρακρατος ,μμε κλπ εχετε κλεισει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ ως εγκληματικη οργανωση …ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ με τα κακουργηματα που οταν τελειωσουν και τα υπολοιπα πορισματα (διαφημιστικη δαπανη,δομη οροθετικων,κτιριο,εργα εσπα,κλπκλπ) θα πολλαπλασιαστουν!!».

«υ.γ α και να μην το ξεχασω ,στο επομενο δικαστηριο ΘΑ ΕΡΘΩ ,κοιτα να παρεις αδεια να εισαι και εσυ…….

 thecaller.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ