31.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Εικαστική Έκθεση «Παράθυρα»

Ημερομηνία:

Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών, Ρέθυμνο – Εγκαίνια: Σάββατο, 14 Μαΐου, 20.00

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, εγκαινιάζει υπό την αιγίδα του, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών/ ΙΤΕ, το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 20:00, την εικαστική έκθεση με τίτλο :

Εννέα νέοι εικαστικοί με σημείο αναφοράς τη συγκλίνουσα πορεία τους στην Πόλη του Ρεθύμνου παρουσιάζουν το έργο τους μετουσιώνοντας τα ερεθίσματά τους σε ζωγραφική, σχέδια, φωτογραφίες, γλυπτά και κατασκευές. Μέσα από τα έργα τους προωθούν τις κοινές εμπειρίες τους για το σύγχρονο άνθρωπο και προβάλλουν αυτό που οι ίδιοι βιώνουν στη σημερινή εποχή.

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση:

Γούσια Χριστίνα, Γρίβα Αντωνία, Δουμάνη Χριστίνα, Δρυγιαννάκη Στέλλα, Μαυρονικόλα Ματίνα, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Πασχαλίδου Κατερίνα, Παυλίδης Γιάννης, Τσιλιλή Ελένη.

Διάρκεια έκθεσης: 14 – 28 Μαΐου

Ώρες λειτουργίας:  καθημερινά 16:00 – 22:00,

Σάββατο – Κυριακή: 11:00 – 22:00

Μελισσινού & Νικηφόρου Φωκά 130,

Τ.: 28310 25146- 56627

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ