16.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Έβαλαν αναμεταδότη στη Γαύδο

Ημερομηνία:

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στα πλαίσια της αναβάθμισης της θωράκισης του Νομού Χανίων , ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης ενός αναμεταδότη στην Γαύδο , προκειμένου να διευκολύνει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες επικοινωνίας των εμπλεκόμενων υπηρεσιών πολιτικής προστασίας .

Ο συγκεκριμένος αναμεταδότης καλύπτει τις περιοχές στη νότια πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και σε συνεργασία με τους άλλους δυο υπάρχοντες στον Κακόπετρο του Δήμου Πλατανιά και στις Κορακιές Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων , καλύπτεται επικοινωνιακά το μεγαλύτερο μέρος του Νομού. Στην εγκατάσταση αυτή μπορεί να έχουν χρήση και πρόσβαση και η Πυροσβεστική ,η Αστυνομία, το Δασαρχείο , οι Δήμοι, οι εθελοντικές ομάδες καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του Νομού.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ