19.4 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Ανησυχία στον ΟΛΗ για τα επεισόδια στο Λιμάνι

Ημερομηνία:

Ανησυχία στους τουριστικούς πράκτορες έχουν προκαλέσει οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας  των αγανακτισμένων οπαδών του ΟΦΗ στο Λιμάνι του Ηρακλείου, όσον αφορά τις διαστάσεις που έχει πάρει το ζήτημα με τον αποκλεισμό των πλοίων και την αρνητική δημοσιότητα που λαμβάνει το θέμα, στο πλαίσιο του προγράμματος των κρουαζιέρων που καταφθάνουν στο λιμάνι της πόλης.

Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Ιωάννης Μπρας, στο Flashnews.gr:

“Επειδή κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στη διάρκεια των επεισοδίων στο Λιμάνι ήταν τουρίστες, επικοινώνησαν με τους τουριστικούς πράκτορες για το τι συμβαίνει και αυτοί επικοινώνησαν μαζί μου για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

Τέτοια γεγονότα, ασχέτως με το εάν ο ΟΦΗ έχει δίκιο, δεν βοηθούν στην προσπάθεια που κάνουμε για να φέρουμε τα κρουαζιερόπλοια στον τόπο μας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εταιρείες που καταρτίζουν το πρόγραμμα των κρουαζιερόπλοιων ζητούν διαβεβαιώσεις ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν θα έχουν αντίκτυπο στην ομαλή εξέλιξη των προγραμμάτων αυτών.

Flashnews.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ