12.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Ηράκλειο: Μέσα στην κακοκαιρία με τα 9 μποφόρ, δάμαζαν τα κύματα με Kite surf | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η Κρήτη ήταν ένα από τα μέρη που βασανίστηκε φέτος από τον καιρό, καθώς μέτρησε πολλές πληγές, ωστόσο υπήρξαν και εκείνοι που φρόντισαν να κάνουν την κακοκαιρία διαφήμιση για το νησί. Ο λόγος γι αυτούς που κάνουν kite surf.

Την ίδια ώρα που την Κρήτη χτυπούσαν έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρούς ανέμους χαμηλές θερμοκρασίες και έντονες βροχοπτώσεις, έκαναν την εμφάνισή τους οι τολμηροί της θάλασσας. Βρήκαν ιδανικές συνθήκες για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα…το kite surf.

Μεσημέρι Κυριακής στην Αμμουδάρα Ηρακλείου με δυνατό άνεμο πολλών μποφόρ, θερμοκρασία χαμηλή για την εποχή, όχι πάνω από στους 13 βαθμούς Κελσίου και με τον ουρανό χωρίς βροχερή διάθεση, μία παρέα Κρητικών αποφάσισε να παίξει με τον άνεμο και τα κύματα.

Μπήκαν στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και πέταξαν ψηλά με τα kite surf τους. Πάντα φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό τους και με την αδρεναλίνη στο κόκκινο, έτρεξαν σε μια συναρπαστική αναμέτρηση με τον Αίολο και τον Ποσειδώνα.

Με την βοήθεια του drone και της επίγειας κάμερας, ο Νίκος Σαράντος κατέγραψε την εντυπωσιακή μάχη ανάμεσα στον άνθρωπο και τα στοιχεία της φύσης…

Βίντεο: Νίκος Σαράντος

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριμερής: «Η συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί πυλώνα σταθερότητας»

Ολοκληρώθηκε τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Κυριάκου...