16.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Τάσος Κουρουπάκης: “Αν βγω πρώτος σε ψήφους, αν δε με κάνει ο Αρναουτάκης Αντιπεριφερειάρχη, θα φέρει σε δύσκολη θέση χιλιάδες Χανιώτες”

Ημερομηνία:

Άρχισαν τα όργανα…

Σήμερα, το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση που καλεί τους Χανιώτες να μην ψηφίσουν τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ εντός της παράταξης Αρναουτάκη όμως χθες, ο Τάσος Κουρουπάκης, σε συνέντευξή του στον Super Fm 89,6 ούτε λίγο πολύ είπε ότι εφόσον ο συνδυασμός του κερδίσει, ο Σταύρος Αρναουτάκης οφείλει να τον κάνει Αντιπεριφερειάρχη!

Διαβάστε τι είπε:

«Εγώ περιμένω να με κρίνει και να με αξιολογήσει ο Σταύρος Αρναουτάκης. Δεν είναι άδικος, ο πρώτος που ρωτούσε τι θέλει ήμουν εγώ. Εγώ όπου αφιερώνομαι δένομαι, δίνομαι και προσπαθώ να είμαι όσο πιο αποτελεσματικός. Ζητώ από το χανιώτικο λαό να με αξιολογήσει όσον αφορά την επόμενη ημέρα. Αυτό που ζητώ είναι αν για οποιοδήποτε λόγο τιμηθώ από το λαό, θέλω να τιμηθώ και από τον Σταύρο Αρναουτάκη. Μαζί με μένα, αν βγω πρώτος σε ψήφους, αν δε με κάνει αντιπεριφερειάρχη, θα φέρει σε δύσκολη θέση και τους χιλιάδες Χανιώτες που με τίμησαν. Η τιμή του λαού θέλω να είναι και τιμή του περιφερειάρχη. Θα αξιολογήσει τον καθένα μας όπως τον γνωρίζει 9 χρόνια. Αυτό ζητώ και από τον λαό. Ο κυρίαρχος λαός θέλει τον Αρναουτάκη αλλά θέλει και τον εκπρόσωπό του εδώ. Θα το δείξει με τον αριθμό των ψήφων που θα δώσει στον καθένα μας. Ο περιφερειάρχης είναι υποχρεωμένος να αξιολογήσει βάσει δυναμικής και δικαίου, το οποίο τον διακατέχει.»

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ