12.8 C
Chania
Sunday, February 1, 2026

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Χωρίς κάμερες έγινε στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης το μνημόσυνο για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στην τελετή που έγινε στον ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας, παρέστη σύσσωμη η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού και δεκάδες φίλοι του, αλλά όχι βουλευτές ή πολιτευτές, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκη, σπίτι σου

Του Δρ. Ηλία Κοπανάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αδίστακτος. Ακόμα...

ΑΑΔΕ: Live έλεγχοι τραπεζικών λογαριασμών από τον Ιούνιο

Την απευθείας ηλεκτρονική διασύνδεση των φοροελεγκτικών υπηρεσιών με το...

Γιατί ο Τραμπ «σπρώχνει» την υπόλοιπη Δύση, στην Κίνα

Του Μιχάλη Ψύλου Ουρά μπροστά στον κινέζο πρόεδρο Σι Τζιπίνγκ...

Χανιά: Στη φυλακή ο “αρχηγός” του κυκλώματος – Ελεύθεροι οι υπόλοιποι τέσσερις

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 69χρονος άνδρας που φέρεται, σύμφωνα...