22.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Στις 8 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Στις 8 μονάδες περιορίζεται η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση αποτελέσματος του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, εκτός Βουλής φαίνεται να μένει η Χρυσή Αυγή, καθώς το νεοναζιστικό μόρφωμα δεν φαίνεται να «πιάνει» το όριο του 3%.

Αναλυτικά, με ενσωματωμένο το 10% η εκτίμηση της Singular για το τελικό αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών 2019 έχει ως εξής:

ΝΔ 39,8% και 158 έδρες

ΣΥΡΙΖΑ 31,6% και 86 έδρες

ΚΙΝΑΛ 8,3% και 23 έδρες

ΚΚΕ 5,3% και 14 έδρες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3,7% και 10 έδρες

ΜεΡΑ24 3,4% και 9 έδρες

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,9% και 0 έδρες

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ