14.8 C
Chania
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026

Απατεώνες – τουρίστες στο Κολυμπάρι τρώνε και πίνουν και δεν πληρώνουν απειλώντας με κακά reviews!

Ημερομηνία:

Έχουμε ακούσει για λογής λογής απατεώνες και για λογής λογής περίεργους τουρίστες αλλά τον συνδυασμό απατεωνιάς και τουρίστα που εμφανίστηκε στο Κολυμπάρι, δεν το έχουμε ξανακούσει.

Σύμφωνα με καταγγελία ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών στο Κολυμπάρι πηγαίνε σε ψαροταβέρνες της περιοχής, παραγγέλνει τα καλύτερα εδέσματα, κάνει τεράστιους λογαριασμούς και όταν έρχεται ο λογαριασμός, δεν πληρώνουν.

Η πρόφαση που βρίσκουν είναι ότι τα φαγητά καθώς και τα πιοτά είναι πολύ κακής ποιότητας ενώ λένε ότι συνεργάζονται με πολύ γνωστό ελληνικό περιοδικό που ειδικεύεται σε κριτικές μαγαζιών και απειλούν ότι θα γράψουν πολύ κακή κριτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει κάνει το ίδιο σε αρκετές ταβέρνες της περιοχής (που φημίζονται σε όλη την Κρήτη για την υψηλή ποιότητα θαλασσινών που προσφέρουν), ακόμη και σε μίνι μάρκετ.

Χαρακτηριστικά, όπως μας αναφέρθηκε, αγόρασαν μέχρι και φουσκωτή βάρκα από κατάστημα την οποία αφού χρησιμοποίησαν, την επέστρεψαν την επόμενη ημέρα ζητώντας τα λεφτά τους πίσω ενώ απειλούσαν με κακές κριτικές.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Σούδα στο μέσον της κρίσης ΗΠΑ και Ιράν «γεμίζει» αμερικανικά F-35 | Βίντεο

  Αμερικανικά μαχητικά μετακινούνται προς τη Μέση Ανατολή, καθώς οι ΗΠΑ εξετάζουν...

Ρέθυμνο: Η Παιδική Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26 ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους

Η Παιδική Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2026 ξεκίνησε τις εκδηλώσεις κορύφωσης στο Ρέθυμνο. Εκατοντάδες παιδιά παρέλασαν με γονείς στη Λεωφόρο Κουντουριώτη, ενώ Ρωρώ και Μάγος Τετέλο ξεσήκωσαν το κοινό.

Μαγική νύχτα στο Ρέθυμνο: Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεσήκωσαν την πόλη στην Νυχτερινή Παρέλαση

Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεσήκωσαν το Ρέθυμνο στη Νυχτερινή Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού '26. Γρηγόρης Σαμόλης, λαμπερά άρματα και μουσική μέχρι τα μεσάνυχτα στην Παλιά Πόλη.

Ρέθυμνο: Στη «γραμμή εκκίνησης» η μεγάλη παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26 – Όλες οι οδηγίες για τους επισκέπτες

Ρέθυμνο: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού '26 με 32 ομάδες, 27 άρματα και 10.000+ καρναβαλιστές. Οδηγίες στάθμευσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δωρεάν μεταφορά με ΚΤΕΛ.