16.7 C
Chania
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

Πέθανε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος

Ημερομηνία:

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου και νοσηλευόταν, άφησε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος.

Ο εκλιπών τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τελικά τον… νίκησαν σε ηλικία 83ων ετών.

Γεννήθηκε στην Πρώτη Σερρών το 1936 και λίγα χρόνια μετά η οικογένειά του μετακόμισε στη Δράμα, όπου μαθητής ακόμα, σε ηλικία 14 ετών υπέγραψε το πρώτο του ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Πρωινός Τύπος της Δράμας».

Υπήρξε εκδότης των εφημερίδων «Ελεύθερος Τύπος» και «Αδέσμευτος Τύπος».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρηματοδότηση 1,85 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης για αποκατάσταση στο «Μέγαρο της Βασίλισσας» και αναβάθμιση των διαδρομών στο Ανάκτορο της Κνωσού

Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί με 1,85 εκατ. ευρώ την αποκατάσταση του Μεγάρου της Βασίλισσας στην Κνωσό και νέες διαδρομές για ΑμεΑ. Ολοκλήρωση έως Νοέμβριο 2029.

Στις Βρυξέλλες το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης για τη συνάντηση των κέντρων ενημέρωσης της ΕΕ

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στη συνάντηση όλων των κέντρων Europe Direct της Ευρώπης στις Βρυξέλλες, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Κρήτης Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή. Συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο.

Η ΔΕΔΙΣΑ στο 14th Future of Cities Conference: Κυκλική Οικονομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και καινοτόμες λύσεις για ανθεκτικές πόλεις

Η ΔΕΔΙΣΑ συμμετείχε στο 14th Future of Cities Conference στην Αθήνα. Ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Πατεράκης παρουσίασε καινοτόμες λύσεις για κυκλική οικονομία και την πλατφόρμα RE-USE.GR.