32.1 C
Chania
Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2026

Γέμισε πάλι ο ουρανός των Χανίων με πυραύλους | Φωτός

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Κρήτης βολές Πυροβολικού Μάχης, οπλικών συστημάτων M270 Multiple Launch Rocket System (MLRS) καθώς και RM-70 στο πλαίσιο εκπαιδεύσεως των Μονάδων Πυροβολικού Μάχης της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ.

Τις βολές παρακολούθησαν ο Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνο Φλώρος, ο Διευθυντής Πυροβολικού του ΓΕΣ Υποστράτηγος Δημοσθένης Βιτετζάκης καθώς και αντιπροσωπεία από το ΓΕΣ και το ΠΒΚ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ, «από την επιτυχή αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών σεναρίων, τόσο ως προς τις διαδικασίες εκπομπής και ακρίβειας των πυρών, όσο και από τα αποτελέσματά τους φανερώνουν το υψηλό ηθικό, την συνεχή ετοιμότητα καθώς και την άρτια και άριστη επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών που πηγάζει από την αυταπάρνηση και την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος».

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Καταγγέλλει καταχρηστικές πιέσεις servicers σε δανειολήπτες Νόμου Κατσέλη

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει την Cepal και άλλους servicers για καταχρηστικές πιέσεις σε δανειολήπτες Νόμου Κατσέλη. Η απαλλαγή είναι αυτοδίκαιη, τονίζει.

ΕΛΜΕ Χανίων: Δικαίωση του αγώνα κατά της ατομικής αξιολόγησης μετά από δύο χρόνια

Η ΕΛΜΕ Χανίων ανακοινώνει δικαίωση του αγώνα κατά της ατομικής αξιολόγησης. Πειθαρχικά Συμβούλια και Διοικητικό Εφετείο δικαίωσαν απεργούς εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα.

Σταύρος Αρναουτάκης: Συνεχίζεται το αναγνωρισμένο έργο των Κινητών Μονάδων της Περιφέρειας Κρήτης

Νέα δράση 850.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης για τις Κινητές Μονάδες Υγείας. Πρόγραμμα πρόληψης για καρκίνο μαστού, στοματική υγεία παιδιών και εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες.

Νέος κύκλος μαθημάτων Κινεζικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης προσφέρει για δεύτερη χρονιά μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο. Δωρεάν για φοιτητές, 50€-150€ για λοιπούς. Αρχή 19/10/2026.