29.4 C
Chania
Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2026

Aντίδραση του ΕΟΤ σε γερμανική δημοσίευση που εμφανίζει το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην …Τουρκία!

Ημερομηνία:

Την άμεση αντίδραση της Διοίκησης του ΕΟΤ και των υπηρεσιών του, εντός και εκτός Ελλάδας, προκάλεσε η ένταξη φωτογραφίας από το Ναυάγιο της Ζακύνθου σε ταξιδιωτικό φυλλάδιο τουριστικού πράκτορα της Γερμανίας, που διαφήμιζε ταξίδι στην …Τουρκία, υπό τον τίτλο «Türkei Blau Reise» (μτφ. Γαλάζιο ταξίδι στην Τουρκία)!

Το γεγονός, έγινε αντιληπτό από καταγγελία Έλληνα τουριστικού πράκτορα στον ΕΟΤ και αμέσως επιλήφθηκε του θέματος ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης. Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας, διαμαρτυρήθηκε εντόνως προς το γερμανικό τουριστικό πρακτορείο, το οποίο και αφαίρεσε αμέσως την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του.

Ταυτόχρονα , ο Γ.Γ. ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης έστειλε επιστολή (ήδη από τις 12/02/2020) στον CEO του τουριστικού πρακτορείου, ζητώντας την απόσυρση και των υπό διανομή φυλλαδίων.

H εταιρεία αποδέχθηκε το λάθος της και δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε αυτό το αίτημα. Προηγήθηκε η συγνώμη της εταιρείας και η δέσμευσή της να μην επαναληφθεί ανάλογο λάθος.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες Δήμου Χανίων για την ιατρική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας

Ο Δήμος Χανίων ευχαρίστησε ΕΚΑΒ, IASIS και Κλινική Τσεπέτη για την ιατρική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας στο Ποδηλατοδρόμιο.

Χαράλαμπος Κουκιανάκης: «Ο ΒΟΑΚ πρέπει να ενώνει, όχι να αποκόπτει τα χωριά μας»

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης ζητά άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης των οικισμών στον ΒΟΑΚ. Επιστολή στο Υπουργείο Υποδομών για τα προβλήματα σε Φρε, Νίπους, Κάινα και Αγίους Πάντες.

Σύλληψη δύο ημεδαπών στο Λασίθι για παραβάσεις προστασίας ανηλίκων και σωματική βλάβη

Σύλληψη 43χρονου κηδεμόνα και 46χρονου διοργανωτή στο Λασίθι για παραβάσεις προστασίας ανηλίκων. Ανήλικος περιήλθε σε μέθη σε κοινωνική εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο.

Γιορτή θαλάσσιας χελώνας στον Σταυρό: Δράση για την προστασία του περιβάλλοντος στις 16 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού διοργανώνει στις 16 Αυγούστου δράση για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta στην Παχιά Άμμο με αστροπαρατήρηση και δραστηριότητες.