17.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Βραδιά για την ιστορία των κρητικών χορών στα Τσικαλαριά

Ημερομηνία:

Βραδιά αφιερωμένη στην Ιστορία των κρητικών χορών διοργανώνεται αύριο 27-7-2011 στις 8.30 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Τσικαλαριών.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει αναφορά στην Ιστορία των κρητικών χορών από τις μαθήτριες Αλυγιζάκη Αγγελική, Καλομοίρα Ζαχαρίου, Ξανθουδάκη Μαρία, Λαμπάκη Εύη. Ο Φυντικάκης Γιάννης και ο Φυντικάκης Αντώνης θα παίξουν Κρητική μουσική, ενώ Κρητικούς χορούς θα χορέψει ο χορευτικός Σύλλογος Χανίων ο Αροδαμός. Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσικαλαριών, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Τσικαλαριών, το Σύλλογο Κυρίων και Δεσποινίδων Τσικαλαριών και το Σύλλογο Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Τσικαλαριών.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...

Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο χαιρετίζει κίνηση της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ...