25.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Με κόσμο παρά τον κορωνοϊό τελέστηκε η κηδεία του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη με παρουσία αρκετών από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας του 63χρονου

Ημερομηνία:

Τραγικός επίλογος για τον Γιώργο Ξυλούρη, τον ένα εκ των δυο θυμάτων της φονικής συμπλοκής στα Ανώγεια, γράφτηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Μέσα σε κλίμα σπαραγμού και οδύνης και υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οι συγγενείς του του αλλά και εκατοντάδες φίλοι της οικογένειας, δημιουργώντας μία μεγάλη πομπή από την εκκλησία προς το κοιμητήριο Ανωγείων, τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Μάλιστα όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιερέας των Ανωγείων, Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ζήτησε να μην υπάρξει ο καθιερωμένος χαιρετισμός προς την οικογένεια, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Η κηδεία του 30χρονου πατέρα έγινε σε βαρύ κλίμα ενώ λίγες ώρες πριν, βαφτίστηκε και το παιδί της οικογένειας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην κηδεία του 30χρονου πήγαν αρκετοί από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας του 63χρονου.

Την Δευτέρα αναμένεται να παιχτεί ακόμα μια πράξη της τραγωδίας που τις τελευταίες ώρες έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς η οικογένεια και οι συγγενείς θα αποχαιρετήσουν τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη, που έπεσε επίσης νεκρός στην μοιραία συμπλοκή.

Υπενθυμίζεται οτι ο γιος του 63χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην τραγική υπόθεση παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στις αρχές δίνοντας την δική του εκδοχή για το τραγικό συμβάν που βύθισε στο πένθος δυο οικογένειες της περιοχής.

Μάλιστα την Δευτέρα, την ίδια ώρα που θα κηδεύεται στα Ανώγεια ο πατέρας του, στην ίδια εκκλησία που κηδεύτηκε και απόψε ο 30χρονος κτηνοτρόφος, ο ίδιος πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον Εισαγγελέα.

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άμεσες εκταμιεύσεις για το μεταφορικό ισοδύναμο ζήτησε ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης καλεί τους υπουργούς να προχωρήσουν στις...

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Την ώρα των βασανιστηρίων φορούσε χειροπέδες, λέει στο in η δικηγόρος της οικογένειας

Εν μέσω αντιδράσεων για τον βασανιστικό θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου...

Νεκρός βρέθηκε ο 60χρονος Γερμανός που αγνοούνταν στη Σούγια

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού του 60χρονου Γερμανού...