10.8 C
Chania
Saturday, January 17, 2026

Στ. Αρναουτάκης: «Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων του τουρισμού»

Ημερομηνία:

«Η περιφέρεια Κρήτης πάντα στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων του τουρισμού, θέλουμε να δώσετε μια ιδιαίτερη βοήθεια προς τους εργαζόμενους Και θεωρώ πως μπορούμε κάποια επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν να τα αντιμετωπίσουμε γιατί πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει ο άνθρωπος», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σήμερα το απόγευμα από το Ηράκλειο, στη διάρκεια της σύσκεψης των φορέων του τουρισμού παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία η σύγκλιση απόψεων ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους, ότι είναι σημαντικό να υπάρχει καλή συνεργασία όπως έχει δομηθεί μέχρι σήμερα. Και τόνισε ότι στο προηγούμενο χρονικό διάστημα με τους παράγοντες και τους φορείς του τουρισμού βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα και δίνοντας λύσεις σε μια δύσκολη περίοδο. Ζήτησε δε από τον κ. Θεοχάρη να στηρίξει την επίλυση των προβλημάτων εισηγούμενος θετικά στους συναδέλφους του υπουργούς.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε όλα τα διοικητικά συμβούλια όλων των κλάδων τουρισμού γιατί όπως τόνισε Απέδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι ξέρουν να συνεργάζονται αποτελεσματικά.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα άδυτα της μανίας του looksmaxxing, της ακραίας τάσης αισθητικής των ανδρών στα social media

«Πιστεύω στη φροντίδα του εαυτού μου, σε μια ισορροπημένη...

«Μην αγγίζετε τη Γροιλανδία»: Ο Τραμπ έβγαλε τους Δανούς στους δρόμους

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Κοπεγχάγη, στη Δανία, για...

Κάλεσμα Ανδρουλάκη στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις για την πολιτική αλλαγή»

Κάλεσμα στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν κοινές αγωνίες...